Sunday, 13 January 2013

bertemu setan merah

malam ni, team kesayangan kita akan berhadapan dgn team perangai setan-refree united. Atas kertas mmg jelas berpihak kepada mereka.. bukan psal rekod, bukan psal depa tuan rumah, tapi psl Howard Webb jd reff malam ni. Semua pun sedia maklum, H.Webb ni mmg anak emas M.U. Jadi awal2 lg kita dah jangkakan yg SAFuckgayson ni mmg nak menang. Hopefully, Liverpool main gempak mcm biase (taim menang), abaikan beruk tu, cuma harap sebagai peminat setia kita bolehlah terima dengan redha jika keputusan dari pengadil berat sebelah malam ni, semuapun sedia maklum. huhuuu.. to Munyet fans, x payah nak berlagak sangatlah kalo menang cara hina macam tu. Tapi kalo Liv. menang malam ni memang Fan munyet harus sedia terima kutukan membina 100hari.. wakakakak