Saturday, 22 September 2012

Shakir Ali :mano poie ehh striker kito ni poit?

Shakir Ali, apo critor striker kito ni? injured ko? kad merah ko? tak fit ko? lamo dah raso ehh dio x turun main.. nampak eh macam striker pinjaman, abam Pdrm, Khairul Izuwan dah take over position si Shakir ni. Pendapat den, si Shakir ni masih merbahayo terutamo ehh bilo taim dio fit. Tapi taim datang mood maleh eh mcm hampeh gak den tengok.

Harapan den, untuk game 28hb ni, dio jadi supersub. Tapi kok ikutkan ideo strategi den, patut ehh dio ni duk kek tongah sebangai 'attacking midfielder' barulah nampak mcm nak monang. Yang pasti eh, pertahanan ATM yg dikemudi oleh si Bangcik (kombar) pasti akan kontrol si Effa ni kaw-kaw, begitu jugak si Khairul Izuwan tu. Pasti ehh pergorakan diowang tu dikawal kotat. Inijam, kemampuan Kocik dan Kuna Ekspress diperlukan utk mengucar-kacirkan pertahanan lawan seterusnyo posisi Shakir (kalo duk kek tongah) yg agak free tu boleh mencurik peluang utk menjaringkan goal. Biarlah si Firdaus tu jd super-sub game tu nanti. Harapan den, tiado taktik bertahan dipraktikkan, kecuali dah leading 2-0 minit ke 80, bru bole susun parking bas kek dopan pintu gol. huhuuu...

Semoga team kesayangan kito, Nismilan akan beroleh kemenangan utk dibawak sebagai bokalan seleso utk game seterusnyo kek Paroi nanti, Insya'Allah, Amin.

Jum layan jaringan Shakir Ali maso lawan Johor FC dolu-dolu <amik mood kemenangan skit ;p
http://www.youtube.com/watch?v=zYTn4565q80&feature=relmfu


No comments:

Post a Comment