Saturday, 22 September 2012

Pertembungan dua seteru utama!



Salam Kopites.
So, kowang dah ready ke dengan game malam ni? Macam biasa, bila pertemuan dengan team setan ni jer sure berdebar lain macam. Lawan team lain tak rasa plak macam ni ekk? Lupakan posisi team kesayangan kita di bawah carta liga, pasal pastinya keputusan malam ni tiada kene mengena dengan prestasi kita sebelumnya. Optimis beb, kita memang boleh menang. Cuba jangan aspek kita menang besar, janji menang sudah mencukupi.

Ingat, Liverpool bukanlah selemah yg mereka sangkakan terutama bila jumpa seteru utama, MU. Kalo tengok game-game yg lepas pun, nampaknya nasib x menyebelahi kita.. dgn M.City dlu pun kita nyaris menang, cuma kesilapan mudah defender jer jadi punca kita tak dapat full mark. Masa game lawan Arsenal pun patutnya 2 kali kita dapat penalti tapi dinafikan pengadil. Last lawan Sunderland pun, 2 kali goal post!

Mungkin juga percaturan Brendan Rogers belum serasi dengan player sediada, so guys, Keep Trust on him!!
Nak jadi penyokong Liverpool ni kene kental beb.. kita bukan macam hunter glory tu yg sokong time menang jer. Masa taim merundum ni ler kita boleh tengok siapa diri kitakan? ok Kopites. Keep believe.


p/s: ada ker lokasi khas (port) untuk fan-fan Liverpool Nismilan kat Soromban ni?? Cube habak mai kat cheq sattt.. ;p

1 comment:

  1. game vs Man U..statistik and gameplay menunjukkan team terbaik kalah game tu..xtaw la kot kalau Ref mainkan peranan ke x..cuma yg pasti red card x patut..sbb 50-50..plus, reverse angle tunjuk shelvey lipat kaki, evans yg dua2 kaki hulur..tp kad merah..HAHAHA..xpaham aku dengan FA..lepas tu Liverpool ade at least 2 chances of Penalties..tp Man U diver tu senang je dpt..tp nak wat cmne, sbb kita Liver dia Man U..Man U kene menang walau dengan ape cara..dorg nak teruskan kes Suarez Evra xleh..sbb whole world dah taw dorg kene salam..so, pihak setan suruh ref play the role la..give them a win..a WIN!! xkesahla bape goal pon..btw, Liverpool was the BETTER SIDE td.. YNWA!!! *Suso

    ReplyDelete