Wednesday, 17 October 2012

Apo citor ni?? sapo beliauu?

aku xmo ulas panjang lebar, den ghaso ghamai yg dah menyampah dongar citor ni, dah jadik bahan kutukan ghamai dah, x malu ko kek sesapor yg berkonaan tuu?? polik amik boto den dongan kes nih.. ontah sapo-sapo ontah.. tapi yang slalu namo yg up sapo laiee.. Faizal Zainal arrr.. apsal Tok Mat buek dunno yoorrr?? oghang dio ko? citor dah tersebar bersepah-sepah.. kek kenduri sepupu den kek Jolai lastweek pun kluar citor ni.. pucuk pangka ehhh.. oghang kek ateh PBNS tu kok buek jahanam persatuan yorr, bawak-bawaklah bersaro yorr.. takdo untung mano ehh duwwhhh.. hari-hari oghang duk kutuk maki hamun psal ko yor..

Dongar kabar ehh Effa Owana pun dah xnak sambung kontrak, Tengganu offer 2 musim terus.. aduyaiii.. yang polik tu, ghamai lak yg suko Effa ni poieee.. dulu kemain puji melambung ehh.. lobih-lobih taim dio score gol.. aleh-alih, macam-macam statement kluar bilo dongar dio nak blah.. Kemon arr Jang, Effa ni power kowt.. mmg ciri-ciri stricker yg kito carik.. kalo tak, takkan dio boleh dapek 'penjaring terbanyak Liga Super.

Kek bawah ni, statement 'paneh' yg den baco pagi tadi.. kok botolah mcm citor kek bawah ni, beliau yg dimaksudkan, mohon berambus dongan soghoro!! tolonglah respek dongan penyokong setio team Nismilan ni.. poit.

Khabar angin kuat mengatakan Effa owona telah di tawarkan kontrak selama 2 tahun untuk bersama pasukan negeri sembilan. Namun seorg pegawai pasukan PBNS mengarahkan Effa utk demand pada MB kontrak yg di tawarkan akan di terima bersyarat iaitu bukan azrai khor yg membimbing pasukan negeri sembilan musim depan. Namun permainan pegawai tersebut gagal apabila Effa owona di laporkan tidak mengikut telunjuk beliau dan Effa kemungkinan akan berhijrah ke pasukan Trengganu...

No comments:

Post a Comment