Saturday, 20 October 2012

Final Piala Malaysia.. siapa pilihan anda

Salam
lama x hapdet blog.. ;p
Sattt jer lagi.. Wisel menandakan sepak mula Final Piala Malaysia akan ditiup..
Team ChampioNS kita, tinggal kenangan.. setelah mencipta hatrik ke Final PM sejak 2009, 2010 dan 2011, dimana kita beroleh kemenangan 2 X memang kira rekod paling osem team kita pernah buat..
Cuma tahun ni kita bermula agak hambar dengan barisan Player yg ramai muka muda.. setelah 7 player utama kita dirembat oleh team Real Madrid Malaysia aka ATM fc.
So, usaha coach Azraai Khor bawak team sampai ke suku akhir bolehlah dianggap sebagai Sukses!
Lagipun, kita jumpa team super power ATM kowtt.. memang terkincit arr jawab ehhh..
Ehh.. off topik lagi.. ingat nak citer psal team Final.. tp takpelah, kowang baca kat paper jer hari-hari dah keluar.. ghegeghee
Orite, utk final kali ni, aku dengan optimisnya memilih ATM sebagai Juara baru P.M'sia.
Bukan nak bias, tapi atas beberapa faktor:
1. Psal barisan player yg tip-top.
2. Pasal Kelantan dah takde Gaddar dan Farhan.
3. Psal ATM tak pernah menang lagi.. so semangat nak menang lain macam punyer
4. Psal 7 player Nismilan yg ATM import tu memang power!
5. Psal kalo Kelantan kalo kalah pun tetap tuntut Royalti Minyak!! <mcm xde kene mengene jer kan

So, aku bagi 5 sebab jer dah ckup strong dah.. memang itu ler jawabnya sat lagi.. kowang tgk jer lahh..

P/S: Aku x sabar nk tengok team Liverpool jugak ni.. Konfim Menang jugak, Amin.. ;p

No comments:

Post a Comment